Uitvaart regelen

Een uitvaart regelen…. Dat is het eerste dat er na het overlijden van een dierbare moet gebeuren. Maar het is verstandig om eerst even – liefst samen met andere nabestaanden – een en ander te laten bezinken. In de dagen die op een overlijden volgen wordt al veel van u gevraagd. Allerlei keuzes die gemaakt moeten worden, allerlei beslissingen genomen. Het helpt als u ook wat betreft de uitvaartondernemer de juiste keuze maakt, en niet direct degene belt die op de eventuele polis van de uitvaartverzekering staat. U bent dat niet verplicht, ook al wordt die indruk gewekt.
Het zal u in de kosten schelen als u eerst wat prijzen kunt vergelijken. Kosten Uitvaart heeft een aantal crematie pakketten voor u op een rijtje gezet. Ons intakeformulier zal u helpen alle gegevens die nodig zijn om een uitvaart te regelen, alvast te verzamelen. Dan kunt u zodra u er aan toe bent, een uitvaart regelen die geheel naar uw wens is.

Voor advies kunt u 24/7 contact opnemen met Kosten Uitvaart. Bel (085)-0160070 of mail naar info@kostenuitvaart.nl.

Uitvaart regelen met hulp van crematie pakketten

Deze pakketten geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.
Wellicht is het handig om vooraf te bedenken wat voor u belangrijk is en daarna de diverse pakketten te bekijken. Elke keuze heeft natuurlijk gevolgen voor de prijs, maar als u duidelijk heeft waar de kosten zitten kan dat helpen om toch tot een uitvaart op maat te komen. Bij de crematie pakketten A, B en C kunt u uw voorkeur voor dag en tijdstip van de uitvaart zelf bepalen. Bij de budget crematie pakketten wordt het crematorium voor u bepaald, bij de pakketten Compact en Compleet zal dat wel een crematorium bij u in de regio zijn. Elk crematorium heeft een eigen tarief, de kosten verschillen per dag en ook voor diverse tijdstippen van de dag geldt een andere prijs. Daarnaast hanteert ook elke gemeente verschillende prijzen. Juist in de keuze van het crematorium valt dan wel wat te winnen.
Bij de pakketten B en C ligt meer nadruk op de mogelijkheden voor een plechtigheid en condoleance moment. De een natuurlijk uitgebreider dan de ander, met meer of minder begeleiding. Veel is mogelijk, alles kunt u altijd bespreken met uw uitvaartverzorger.
Voor vragen kunt u ook terecht bij Kosten Uitvaart. Op (085)-0160070 of via info@kostenuitvaart.nl.

Uitvaart regelen? Maak gebruik van dit intakeformulier.

U kunt alle gegevens die nodig zijn om een uitvaart te regelen alvast hier noteren. Het geeft u de mogelijkheid alles op een rijtje te zetten, eventueel met een vrijblijvende offerte, waarmee u weloverwogen een beslissing kunt nemen. Zo kunt u een uitvaart regelen, waar u achteraf met een goed gevoel op terugkijkt.

Naar intakeformulier

uitvaart regelen